Lala Casa bunicilor  este un proiect de suflet,  dedicat bunicilor nostri pe care ii vom purta mereu in suflet, care ne-au iubit neconditionat si ne-au sprijinit de-a lungul vietii. De aceea am infiintat acest camin unde  dorim sa le oferim persoanelor varstnice  sau care nu se mai pot ingriji singure o atmosfera linistita si prietenoasa unde sa beneficieze de atentia si grija pe care familiile lor ar dori sa le-o ofere, dar timpul nu le permite.

Situat in partea de nord a Bucurestiului, intr-un cartier linistit, ferit de zgomutul si tumultul orasului, Casa Bunicilor va pune la dispozitie 30 de locuri de cazare, 6 bai si o curte spatioasa. Locuinta a fost renovata in acest an, iar mobilierul este complet nou.

Casa Bunicilor  vine astfel  in ajutorul  familiilor care au persoane dragi  in situatia in care nu mai sunt independente si au nevoie de insotire si ingrijire permanenta. Aici oferim servicii de calitate care sa corespunda cerintelor persoanelor singure sau cu familie, dornice de socializare, recreere si companie, persoanelor cu Alzheimer, Parkinson sau a altor persoane care necesita ingrijiri speciale.

Back to top