Lala Casa bunicilor  este un proiect de suflet,  dedicat bunicilor nostri pe care ii vom purta mereu in suflet, care ne-au iubit neconditionat si ne-au sprijinit de-a lungul vietii. De aceea am infiintat acest camin unde  dorim sa le oferim persoanelor varstnice  sau care nu se mai pot ingriji singure o atmosfera linistita si prietenoasa unde sa beneficieze de atentia si grija pe care familiile lor ar dori sa le-o ofere, dar timpul nu le permite.

Situat in partea de nord a Bucurestiului, intr-un cartier linistit, ferit de zgomutul si tumultul orasului, Casa Bunicilor va pune la dispozitie 30 de locuri de cazare, 6 bai si o curte spatioasa. Locuinta a fost renovata in acest an, iar mobilierul este complet nou.

Casa Bunicilor  vine astfel  in ajutorul  familiilor care au persoane dragi  in situatia in care nu mai sunt independente si au nevoie de insotire si ingrijire permanenta. Aici oferim servicii de calitate care sa corespunda cerintelor persoanelor singure sau cu familie, dornice de socializare, recreere si companie, persoanelor cu Alzheimer, Parkinson sau a altor persoane care necesita ingrijiri speciale.

Dragă vizitatorule,

Cu siguranţă ştii că GDPR intră în vigoare în 25 mai 2018.

De la această devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (GDPR). Scopul principal al acestuia este creşterea nivelului de protecţie a datelor personale şi crearea unui climat de încredere care să permită fiecărei persoane controlul asupra propriilor date.

Mi-aş dori, ca şi după această dată să rămânem în contact! Contactul ar fi cu mine şi cu echipa LALA TRAVEL EXPERT SRL  şi implicit cu proiectele noastre.

Pentru asta te informez că intenţionăm să transmitem în continuare:

-   Comunicări în vederea continuării colaborării dintre noi

-    Informaţii utile şi noutăţi

-   Oferte generale şi personalizate

Te asigurăm că datele personale  vor fi păstrate în siguranţă şi nu vor fi folosite în alte scopuri decât:

-    Menţinere în baza de date

-    Contactare telefonică

-    E-mail direct

-    Newsletter-uri

-    Contactare pe social media

 Îți mulțumesc în numele echipei LALA TRAVEL EXPERT SRL  că ai ales să rămâi alături de noi!

Te asigurăm că drepturile tale sunt respectate conform prevederilor legale învigoare și îți reamintim că  beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a te opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimțământul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Totodată te informăm cu privire la faptul că avem un DPO - extern în persoana ANCORA PROTECT SRL, care poate fi contactată la adresa de  e-mail: ancoraprotect@gmail.com   sau telefonic/sms/whatsapp 0769.088.377.

Pentru date suplimentare privind protecția prelucrării datelor cu caracter personal te rugăm  să accesezi si situl ANSPDCP - Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării  Datelor cu Caracter www.dataprotection.ro       sau telefonic la numerele de telefon 031.805.92.11 și 031.805.

  

 

Back to top